INFORMATION OM: BRUG AF ONLINE-KALENDEREN

HELT BASALT

DMUsport.dks løbskalender er grundlæggende delt op i:
- en "søgningsdel"
- og en "visningsdel"

SØGNINGSDEL

Søgningsdelen i venstre side af skærmbilledet er afhængig af hvilken sportsgren du vælger.
De fire hovedgrene, BMX, Motocross, Road Racing og Speedway – har forskellige søgekriterier. Du får en visning frem af søgekriterierne efter at du har valgt sportgren. Herefter vælger du søgekriterier og klikker søg – nederst i venstre side.

VISNINGSDEL

Visningsdelen i højre side af skærmbilledet har en almindelig vandret visning af kalenderposterne.
Den vandrette visning er dog begrænset til 4-5 kolonner ud for hver post fx: Dato – Løbsnavn – Afdeling - Klub – Bane. Den vandrette visning viser det samlede antal poster som fremkommer med de søgekriterier du har valgt.

FULD VISNING AF ENKELTLØB

Hvis du ønsker at se yderligere oplysninger om et enkelt løb, så skal du efter søgning klikke på det pågældende løb. Herefter fremkommer en lodret visning af de oplysninger der er indtastet om løbet i databasen.

FORKORTEDE TILLÆGSREGLER

De forkortede tillægsregler vil fremgå, såfremt løbsarrangøren har fremsendt dem til DMUs sekretariat, under den fulde visning på et enkeltløb.

PRINT

Du kan vælge at printe både den vandrette visning, dvs. kort visning af match med søgekriterier, den fulde lodrette visning, dvs. enkeltløbsvisning, samt forkortede tillægsregler for et enkeltløb - ved at trykke på print-ikonet øverst til højre på siden.

KOMPABILITET

DMUsports løbskalender er ikke optimeret i forhold til alle kombinationer af IT-styresystemer og Webbrowsere. Søger du fx i kalenderen fra en MAC, er der således ikke garanti for, at du får en fuld korrekt visning.

DMUsports løbskalender er optimeret til:

- Microsoft Internet Explorer 6.0+
- Mozilla Firefox 1.5+

LØBSTILMELDING

I Motocross og Road Racing er der etableret online løbstilmelding som gennemføres med betalingskort. Efter søgning og valg af et løb (lodret visning), så fremkommer muligheden for online tilmelding/betaling.
Nedenstående beskrivelser gælder kun for disse to kalendere. (Supplerende information kan fås under punktet: "Betingelser" på Motocross og Road Racing-kalenderen.)

DIN PROFIL

For at kunne tilmelde sig et løb, så skal du først "logge ind" og udfylde en "Profil".

Log-in består af en email-adresse, samt et af køreren valgt "password". Glemmer du "password", så kan du altid, automatisk, få det tilsendt til din opgivne email-adresse igen.

Din "Profil" består af standardoplysninger, dvs. navn, adresse, klub, kørernummer, licensnummer o.s.v. Når standardoplysningerne en gang er udfyldt, så bliver de genbrugt hver gang du logger ind for at tilmelde dig et løb.

Du kan altid rette i dine Profil-oplysninger efterfølgende. Efter Log-in fremkommer en Profil-knap - i nederste højre hjørne. Her står dine opgivne oplysninger, og du kan rette i dem hvornår det skal være.

Vær opmærksom på at, hvis du retter i dine oplysninger, efter du har tilmeldt dig et løb, så fremgår de rettede oplysninger ikke nødvendigvis af de data, som den arrangerende klub ligger inde med. Tag derfor kontakt til den arrangerende klub, hvis du har rettelser til standardoplysningerne - efter, at tilmeldingen er gennemført.

KVITTERINGER

DMUsport.dk holder styr på hvor mange løb du har tilmeldt dig til (og betalt for).
Tilmeldingskvitteringerne (incl. løbsoplysninger) kan du finde ved siden af din Profil nederst til højre på siden - under "Mine løb".

FLERE PROFILER

Du har mulighed for at oprette mere end en "Profil" på din email-adresse.
Dette er relevant, hvis du fx har flere motorcykler eller for den sags skyld flere aktive børn - men kun en email-adresse. Det eneste du skal huske er dog, at du ved hver Profil-oprettelse, skal benytte forskellige password.
Husk også, at når du efterfølgende tilmelder til løb, så skal det være den korrekte "Profil", du benytter.

Tilbage