INFORMATION OM: BETINGELSER VED ONLINE LØBSTILMELDING

FØR LØBSTILMELDING

Som udgangspunkt gælder følgende regel for online løbstilmelding til løb under Danmarks Motor Union*.

Før du kan tilmelde dig til løb via online-løbskalenderen, så skal du være i besiddelse af en gyldig kørerlicens.

Kørerlicens i Danmarks Motor Union kan erhverves når du: 1. har klubmedlemskab i en klub organiseret under Danmarks Motor Union, og 2. har betalt for erhvervelse af licens i Danmarks Motor Union (din klub kan rådgive dig om dette).
Husk: Du kan kun tilmelde dig løb og klasser hvor til din aktive licens er gældende.

Ved online tilmelding (som ved løbstilmelding generelt) er du forpligtiget til at udfylde alle afkrævede personoplysninger korrekt og fyldestgørende af hensyn til arrangøren af det pågældende løb.
Du kan altid ændre dataene i din profil når det passer dig. Men husk, at det er vigtigt at oplysningerne er 100 % korrekte, da de benyttes af klubberne iforbindelse med løbsarrangementet.

* Ovenstående regel gælder ikke for udenlandske kørere, eller ved løb hvor der er åbnet op for fx. "trackdays-kørere" eller DMCU-kørere. I de to sidstnævnte tilfælde vil det fremgå af beskrivelsen for det enkelte løb.

ONLINE BETALING

Ved online tilmelding til løb under Danmarks Motor Union kan der betales med Dankort.

Ved tilmelding til løb under Danmarks Motor Union dækker betalingen typisk følgende delelementer:

Generelt løbsgebyr (DMU)
- Dette gebyr dækker den reglemtsfastsatte betaling (DMU) for tilmelding til det enkelte løb.

Administrationsgebyr (DMU)
- Dette gebyr er med til at finansiere omkostninger til den løbende drift og udvikling af DMUs løbsbetalingssystem.

Kreditkortgebyr. (PBS)
- Kreditkortgebyret er fastsat af Pengeinstitutternes Betalingsservice (PBS). Gebyret er afhængigt af kreditkorttypen, som der betales med. Dankort/VISA-Dankort er pt. den i Danmark billigste betalingskortmetode. Kreditkortgebyret fremgår iforbindelse med at du gennemfører online-betalingen.

Desuden bliver der alt afhængigt af disciplin, indbetalt gebyrer, som dækker fx bidrag til Fond (fx. Motocrossfonden af 2004).

KVITTERING

Når du har tilmeldt dig et løb og betalingen via er gennemført via PBS, så modtager du en kvittering på den email-adresse som du har angivet ved oprettelse af din profil. Kreditkortgebyret vil figurere på email-kvitteringen, sammen med de øvrige gebyrposter samt løbs- og tilmeldingsoplysninger.

Du kan altid se det samlede antal tilmeldinger du har foretaget via dmusports løbstilmeldingsystem ved at gå ind under punktet "Mine løb" i dmusport.dks løbskalender.

BETALINGSBETINGELSER

Tilmeldingen er bindende så snart online-betalingen er gennemført via PBS.
Der er således ingen fortrydelsesret efter gennemført betaling.

FORBEHOLD

Danmarks Motor Union tager forbehold for eventuelle tastefejl, og evt. efterfølgende aflysning af løb (se særskilt afsnit).

AFLYSNING AF LØB

I tilfælde af løbsaflysning vil det fulde beløb for løbsbetaling (excl. administrations- og kreditkortgebyr) blive tilbagebetalt af den løbsarrangerende klub - til de på forhånd tilmeldte kørere.

REGISTRERING OG BEHANDLING AF OPLYSNINGER

Før betaling af løbstilmelding, bliver din profil oprettet i løbsdatabasen. Når din profil er oprettet bliver dine data hentet frem automatisk hver gang du tilmelder dig et løb via dmusport.dk.

Profiloplysningerne bliver opbevaret i en lukket database på dmusport.dk. Dine profiloplysninger, dog excl. password, bliver videregivet til den/de pågældende relevante løbsarrangerende klubber.

Kreditkortoplysninger går via PBS - og sendes via en krypteret og godkendt forbindelse (SSL). Der gemmes ikke oplysninger om dit kreditkort i forbindelse med din tilmelding i dmusport.dk databasen. Kreditkortoplysningerne kører udelukkende via PBS lukkede system.

SPØRGSMÅL OM LØBSTILMELDING OG BETALING

Har du spørgsmål til hvorledes løbstilmeldingen fungerer, så kontakt evt. DMUs sekretariat (se nedenstående).

OPLYSNINGER OM DANMARKS MOTOR UNION

Danmarks Motor Union (DMU) er et specialforbund organiseret under Danmarks Idræts-Forbund (DIF).
DMU arrangerer og organiserer løbsaktiviteter i hovedsportgrenene BMX, Motocross, Road Racing og Speedway.

Danmarks Motor Union
DMUs sekretariat, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
E-mail: dmu@dmusport.dk
Telefon: 43 26 26 13
Fax: 43 26 26 15
Etableringsår: 1914
CVR/SE-nr: 63031615

Tilbage